Het leukste aanbod

Alles in eigen beheer

Laagste prijs garantie

Eigen gidsen

Eigen restaurants

Eigen planning

Retro E-bike of Chopper huren

Vertrek vanuit Volendam per Retro E-Bike of Chopper en geniet van de mooiste uitzichten over het Markermeer en de Gouwzee. De elektrische E-Bike en motors van brengen je met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur - zonder te trappen - naar alle bezienswaardigheden in de omgeving.

Verken vanuit Volendam en geniet van de mooiste uitzichten over het Markermeer en de Gouwzee met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur - zonder te trappen - naar alle bezienswaardigheden in de omgeving.

Cruise langs Edam, Monnickendam en Marken

Huur de E-Bikes of Chopper voor één, twee of drie uur en combineer de rental met een unieke route langs de vissersdorpjes Monnickendam en Marken. Cruise langs de oude stadskern van Monnickendam, plof neer op één van de vele terrasjes en enjoy your drink.

Voor het rijden op een E-Bike heb je geen rijbewijs nodig, maar voor besturen van een Chopper wel. Daar heb je een geldig scooter- of autorijbewijs voor nodig.

Is een helm verplicht bij het huren van een Chopper?

De retro Choppers hebben geen helmplicht. Wij raden het echter wel aan om een helm te dragen, omdat je snelheden tot 25 kilometer per uur behaalt. De helm kun je kosteloos van ons lenen.

Prijzen voor het huren van een E-Bike of Chopper zijn:
1 uur € 15.-
2 uur € 22.50
3 uur € 27.50
Tot 17.30 € 40.-

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons.

Extra optie: groepsfoto in het wereldberoemde Volendammer kostuum. Elke deelnemer krijgt 1 foto van 13 x 18cm en kost €7,50 p.p.

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Ontdek Volendam
  • Ontdek Edam

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.