• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Origineel vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen!

Bezig met het boeken van een vrijgezellenfeest? Klaar met de rompslomp die het met zich mee brengt? Je moet rekening houden met iedereen, het moet gezellig worden én het liefst moet het ook nog betaalbaar zijn. Dan bent je bij Dagje Volendam aan het goede adres. Wij werken samen met lokale ondernemers voor de beste prijs, hebben een breed assortiment aan leuke activiteiten en arrangementen en nemen de gehele planning uit handen! Jullie kunnen serieus beginnen met dé Escape Room van Volendam of starten in het stadion van FC Volendam en daar penalty schieten. Liever gezellig op de Dijk? Wij hebben een unieke activiteit waarbij een bal in de botter moet worden geschoten. Dit zorgt altijd voor veel leuke of hilarigsche momenten en bovenal veel bekijks van omstanders! Een vrijgezellenfeest maak je compleet met een arrangement van Dagje Volendam! Bij Dagje Volendam is alles mogelijk!

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

Escape Room Volendam

De enige Escape room van Volendam. Ontrafel "Het geheim van de Lutine". Deze Escape Room is geheel in ...

Duur: 60 min.
Minimaal: 4 pers.
€ 25,00 p.p. incl. btw

Bal in de botter schieten

Show uw voetbaltechnische vaardigheden op de dijk en zorg voor heel veel bekijks!

Duur: 60 min.
Minimaal: 15 pers.
€ 15,00 p.p. incl. btw

Rondleiding Bierbrouwerij Volendam

Rondleiding door Bierbrouwerij Volendam, leer hoe Meesterbrouwer Eric zijn bieren brouwt en proef 3 heerlijke bieren!

Duur: 60 min.
Minimaal: 2 pers.
€ 16,50 p.p. incl. btw

100% NL pubquiz

Strijd met je team voor die eerste plaats tijdens de 100% NL Pubquiz. Vragen over verschillende thema's afgewisseld ...

Duur: 75 min.
Minimaal: 15 pers.
€ 15,00 p.p. incl. btw

Vrijgezellendagquiz

Deze quiz is behalve vragen gevuld met muziek, humor, en minigames! Een quiz vol entertainment zorgt gegarandeerd voor ...

Duur: 75 min.
Minimaal: 20 pers.
€ 17,50 p.p. incl. btw

Crazy Volendam

Voer tjdens Crazy Game Volendam de meest gekke, uitbundige en crazy opdrachten uit! Verzamel zo veel mogelijk punten en ...

Duur: 150 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 19,50 p.p. incl. btw

Foto in Volendammer klederdracht

Op de foto in Volendammer klederdracht. Stap binnen bij onze fotograaf en laat u direct meenemen in de gezellige sfeer. ...

Duur: 30 min.
Minimaal: 2 pers.
€ 12,00 p.p. incl. btw

De Volendam 'Experience'

Een unieke "Experience" door het heden en verleden van Volendam

 

Duur: 150 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 29,50 p.p. incl. btw

Muziekquiz

Welk team beschikt over stalen zenuwen en kan snel schakelen tijdens onze muziekquiz?

Duur: 90 min.
Minimaal: 12 pers.
€ 17,50 p.p. incl. btw

Rondleiding incl. bezoek Palingrokerij Smit Bokkum

Neem een kijkje in de ambachtelijke Palingrokerij van Volendam Smit - Bokkum, de palingrokerij van Volendam. Want wie ...

Duur: 120 min.
Minimaal: 10 pers.
€ 22,50 p.p. incl. btw

Workshop Chocolade

Dagje Volendam biedt in samenwerking met het Chocoladehuys Volendam een leuke maar vooral lekkere workshop aan!

Duur: 140 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 37,50 p.p. incl. btw

Palingsound rondleiding Volendam

Duik eens in de authentieke sfeer van het mooie en muzikale Volendam, maar voordat u dat doet krijgt ...

Duur: 120 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 17,50 p.p. incl. btw

Dagje Volendam BBQ special

Een mooie gelegenheid om Volendam te ontdekken en sluit het dagje Volendam met een heerlijke BBQ met collega's, vrienden ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 25 pers.
€ 75,00 p.p. incl. btw

Dagje (FC) Volendam incl. wedstrijd voetballen

De ultieme belevenis in Volendam voor voetballiefhebbers. Je gaat met jouw groep voetballen in het stadion van FC ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 12 pers.
€ 92,50 p.p. incl. btw

Workshop Cocktails maken

In de cocktailbar van Volendam worden u de basis technieken van het cocktail maken bijgebracht door Cornel Tol. ...

Duur: 120 min.
Minimaal: 12 pers.
€ 35,00 p.p. incl. btw

Onvergetelijke vrijgezellenfeesten met Dagje Volendam

Tijdens jullie vrijgezellenfeest staat gezelligheid natuurlijk centraal, maar de dag moet gevuld worden met activiteiten, het liefst activiteiten waarbij de aanstaande bruid of bruidegom een beetje wordt uitgedaagd. En daarvoor hebben wij een aantal uitzonderlijke activiteiten voor uitgeozcht. Aan jullie de keus welke activiteiten jullie gaan doen!

Vrijgezellenquiz

Wie kent de aanstaande bruid of bruidegom het best? Jullie kunnen in samenwerking met Dagje Volendam een quiz opstellen waarbij vragen worden gesteld over jullie nu nog vrijgezel. En onze quiz kan meer dan jullie denken. Door onze interactieve stemkastjes wordt de stand realtime bijgehouden op een scherm en onze kastjes neen geluid en trillingen waar! Zo is er meer mogelijk dan alleen A B C D vragen! In samenwerking met jullie personaliseren wij deze quiz zodat de prestigieuze, grappige of  beschamende momenten terug kunnen komen tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Naast gepersonaliseerde quizzen hebben wij ook standaard quizzen zoals een sport- of muziekquiz!Beste keuze voor jouw vrijgezellendag

Vrijgezellenfeest Crazy Game

Dit is een van de leukste activiteiten die wij bij Dagje Volendam in ons assortiment hebben voor jullie vrijgezellenfeest. Voltooi zo veel mogelijk opdrachten in Volendam door deze op camera vast te leggen. Welk team is bereid alles te doen om de wedstrijd te winnen? jullie moeten zoveel mogelijk gekke en aparte opdrachten voltooien om te winnen! Na afloop worden de punten bij elkaar opgeteld en naast de eeuwige roem winnen jullie ook een leuke prijs!

Bal in de botter schieten!

Voor vele mannen draait het leven om voetbal, en in iedere vriendengroep bestaat wel de discussie “Wie het best kan voetballen”. Eens en voor altijd afrekenen met de vraag wie het best kan voetballen tijdens onze activiteit “Schiet de bal in de botter”. Vanaf de kade in de haven moeten jullie de bal in een botter schieten, en wij gaan door tot er een uiteindelijke winnaar is! Deze activiteit vindt plaats onder aan de dijk in Volendam, waardoor er boven aan de dijk altijd veel publiek blijft staan! 

Workshop chocolade maken

Waar het bij mannen het leven draait om voetbal draait het bij de meeste vrouwen om Chocolade! En wat is er nou leuker dan het zelf maken van allerlei verschillende chocoladebonbons. Onder het genot van een consumptie naar keuze kunnen jullie leren hoe jullie moeten omgaan met pure, melk of witte chocolade! Onder begeleiding van iemand van “Het Chocoladehuys” kunnen jullie aan de slag, en als klap op de vuurpijl mogen jullie alles wat jullie maken ook nog eens opeten!

Les “Volledams proaten”

Volendams is een aparte meestal onverstaanbaar dialect en om dit te leren kunnen jullie wel wat les gebruiken. Tijdens onze les Volendams praten gaan jullie met z’n alle bij een èchte Volendammer op les. Hij zal er voor zorgen dat jullie aan het eind van de les vloeiend Volendams praten. Ook hier mogen jullie leren onder het genot van een consumptie naar keuze. Meestal leidt dit tot super grappige momenten aangezien het Volendamse dialect nogal moeilijk onder de knie te krijgen is…

Een rondleiding door Brouwerij Volendam

Een rondleiding door Bierbrouwerij Volendam is een rondleiding die in het teken staat van maar een ding: Bier! In onze brouwerij worden een aantal verschillende bieren gebrouwen die jullie uiteraard kunnen proeven. Van een dubbel, trippel tot een Volendammer Weißen. Tijdens de rondleiding vertelt meesterbrouwer Erik jullie alle details van het bouwmeesterschap en leert hij jullie van A tot Z bierbrouwen. Tijdens en na de rondleiding mogen jullie uiteraard het bier proeven. Een informatief stukje van jullie vrijgezellenfeest en tóch draait het om bier!

Cocktail workshop

Ga aan de slag met het maken van cocktails onder begeleiding van voormalig Nederlands kampioen cocktail shaken Cornell Tol! Met zijn jaren van ervaring in de cocktail branche weet hij als geen ander hoe hij jullie in korte tijd kan opleiden tot échte cocktailshakers. Ook hier mogen de gemaakte cocktails natuurlijk worden opgedronken. Deze activiteit is een garantie voor een gezellige middag!

Het afsluiten van de vrijgezellendag

Bij ons zijn er meerdere manieren om het uitje af te sluiten. Wat dachten jullie van onze Dagje Volendam tafel waarbij de tafel wordt volgezet met allerlei verschillende soorten vlees- en viswaren en voor iedereen wat salade, friet en daarbij behorende sauzen.

Daarnaast kunnen jullie de dag ook afsluiten met een culinaire noot, zoals onze High Wine / Beer! Dit houdt in dat er 4 of 5 hapjes worden geserveerd en daarbij schenken wij bijpassende wijnen of bieren. Wanneer vooraf gecommuniceerd wordt er met (dieetwensen rekening gehouden zodat iedereen optimaal kan genieten van het eten.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.