• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Puzzeltochten

Dagje Volendam is dé expert in het organiseren van onvergetelijke puzzeltochten door het mooie Volendam! Wij bieden 3 unieke puzzeltochten waarin je wordt meegevoerd door de highlights van Volendam. Of je nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een familie-uitje, of gewoon een leuke dag uit met vrienden of vriendinnen, onze puzzeltocht in Volendam is de perfecte keuze!

 

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

Puzzeltocht Volendam Brons

Puzzeltocht Volendam Brons arrangement! Volendam ontdekken met een leuke puzzeltocht!

Duur: 135 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 22,50 p.p. incl. btw

Puzzeltocht Volendam Zilver

Puzzeltocht Volendam Zilver arrangement! Gezellig volendam ontdekken door middel van een puzzeltocht!

Duur: 180 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 35,00 p.p. incl. btw

Puzzeltocht Volendam Gold

Puzzeltocht Volendam Gold arrangement! Volendam ontdekken met een leuke puzzeltocht, op de foto in Volendammer klederdracht en tot ...

Duur: 240 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 62,50 p.p. incl. btw

Waarom kiezen voor een puzzeltocht in Volendam?

Volendam, bekend om zijn haven, traditionele klederdracht en de authentieke Nederlandse vissersdorp sfeer, is de perfecte locatie voor een puzzeltocht. Onze puzzeltochten zijn zorgvuldig ontworpen om je niet alleen te vermaken, maar ook om je kennis te laten maken met de historie van Volendam. Je leert hierdoor ook nog iets over het dorp!

Wat bieden wij?

  • Op maat gemaakte puzzeltochten: Onze puzzeltochten zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van verschillende groepen en leeftijden. Of je nu met vrienden, familie, of collega's bent, we hebben een puzzeltocht dat bij je past.
  • Interactief en educatief: Elke puzzeltocht is een mix van raadsels en interactieve opdrachten die je uitdagen en tegelijkertijd iets nieuws leren over Volendam.
  • Perfect voor bedrijfsuitjes: Onze puzzeltochten zijn ontworpen om samenwerking en teamspirit te bevorderen en is dus ook ideaal voor bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten.

Hoe werkt het?

Het avontuur begint bij de haven van Volendam, waar je team de eerste aanwijzingen en puzzels ontvangt. Van daaruit navigeer je door het dorp, langs de dijk, door het doolhof en wellicht kom je één van de bekende Volendamse zangers of voetballers tegen!

Boek jouw puzzeltocht bij Dagje Volendam

Ben je klaar om Volendam op een geheel nieuwe manier te ontdekken? Boek één van onze puzzeltochten. 

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.