• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

FAQ

Waarom moet ik mijn mobiele nummer op het boekingsformulier invullen?
Het is handig als de instructeur/gids op de dag van het uitje contact kan hebben met tenminste één van de deelnemers. Uiteraard gebruiken we het mobiele nummer uitsluitend in geval van nood, bijvoorbeeld wanneer groep en instructeur elkaar mislopen of wanneer een groepje verdwaald is. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat betekent dat?
Indien u geen bevestigingsmail ontvangt betekent dat wij uw formulier niet hebben ontvangen. Probeer het nog een keer te versturen en controleer of u alle vakjes heeft ingevuld. 

Wat gebeurt er als ik het boekingsformulier heb teruggemaild?
Nadat wij uw formulier hebben ontvangen sturen wij een geheel vrijblijvende offerte toe. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan sturen wij de reservering toe.

Op deze reservering staan dan de datum, soort arrangemenent en de manier van betaling vermeldt.

Ik wil een uitje boeken maar ik weet nog niet precies hoeveel mensen er mee doen.
Het is voor ons heel belangrijk te weten hoeveel personen er aan het uitje mee zullen doen. Uiterlijk 3 werkdagen voordat het uitje plaatsvindt geeft u het definitieve aantal deelnemers aan ons door.

Ik heb niet het juiste aantal deelnemer doorgegeven. Is dit een probleem? 
Op basis van uw boeking worden zitplaatsen gereserveerd, tafels gedekt, apparatuur ingepland, ingrediënten of materiaal ingekocht. Extra deelnemers die niet zijn aangemeld kunnen van deelname worden uitgesloten. Het is dus ontzettend belangrijk dat u het juiste aantal deelnemers uiterlijk 3 werdagen aan ons doorgeeft.

Wat gebeurt er als ik mijn reservering wil annuleren?
Bij annulering binnen 24 uur zijn de kosten 5,- euro per persoon, dit is na bevestiging van uw arrangement. Bij annulering na 24 uur wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Ook als in minder dan 24 uur van te voren voor aanvang datum arrangement, het aantal deelnemers minder is dan opgegeven zal 50% van de prijs per persoon in rekening worden gebracht.

Ik wil een uitje boeken voor 6 personen, maar ik lees dat het minimum aantal deelnemers 8 personen is. Kunnen we dan toch meedoen?
Ja, u kunt het uitje voor 6 personen boeken, maar u betaalt wel het minimum aantal van 8 personen.

Hoe betaal ik mijn uitje?
Dit kan op de dag zelf contant of per pin worden gedaan voor aanvang van het arrangement. U kunt ook kiezen om via een factuur te betalen. Deze dient dan wel 5 werkdagen voor aanvang arrangement bij ons te zijn voldaan.

Ik bestel tijdens het uitje extra consumpties. Kan dat?
Onze website vermeldt bij elk arrangement wat inclusief is. Extra door u bestelde consumpties dienen door u ter plekke afgerekend te worden.

Wat als het slecht weer is?
Alle uitjes vinden ook bij minder goed weer gewoon doorgang. Wij adviseren u de weersvoorspelling te volgen en u te kleden op het te verwachten weer. 

We zijn vertraagd, wat nu?
Het door u geboekte programma start en eindigt op de in de reservering vermelde tijdstippen. Indien u niet op tijd aanwezig bent hebben we het recht het programma in te korten. Want na u staat de volgende groep al weer klaar.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.