• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Rondvaart in Volendam, of toch een boottocht?

Boottocht in Volendam of een rondvaart? Dagje Volendam biedt beide!

Als je op zoek bent naar een unieke en originele dag in Volendam, dan is een boottocht of rondvaart een absolute aanrader. Bij Dagje Volendam kun je namelijk een gezellige rondvaart van Volendam naar Marken boeken of vissen op een van de overgebleven botters van Volendam. Ook kun je een fluisterbootje huren voor een rondvaart in en rondom de gemeente Edam-Volendam. Bij Dagje Volendam kan alles en hebben jullie altijd de laagste prijs garantie! Onze activiteiten zijn met elkaar te combineren, bij Dagje Volendam is is alles mogelijk!

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

Dagje Volendam en Marken inclusief Rondleiding

Je vaart per boot van Volendam naar Marken. Binnen 30 minuten vaart de boot van Volendam naar Marken ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 70,00 p.p. incl. btw

Fuiken vissen op het Markermeer

Vissen op een van de weinig overgebleven actieve Volendammer botters. Ga samen met de familie "Loege", bekend van ...

Duur: 420 min.
Minimaal: 10 pers.
€ 87,50 p.p. incl. btw

Varen op de VD 10

Voor groepen groter dan 15 personen heeft Dagje Volendam het arrangement ‘Varen op de VD 10’. Hiermee bieden ...

Duur: 420 min.
Minimaal: 15 pers.
€ 110,00 p.p. incl. btw

Zeilen op een authentieke Volendammer Kwak

Ervaar een zeiltocht op een echte Volendammer kwak. U vaart met de kwak een stuk het Markerlmeer op ...

Duur: 180 min.
Minimaal: 12 pers.
€ 450,00 per groep incl. btw

Tussen Wal en Schip

Met het arrangement 'Tussen wal en schip' bieden we uw groep een attractief dagprogramma in en rond Volendam ...

Duur: 420 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 105,00 p.p. incl. btw

Dagje Volendam en Marken inclusief Puzzeltocht

Binnen een dag Volendam en Marken bezoeken! Geniet van het uitzicht tijdens de rondvaart van Volendam naar Marken, ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 62,50 p.p. incl. btw

Varen op de Selene

Nieuw bij Dagje Volendam Zeilschip de Selene voor groepen die groter zijn dan 25 personen of meer!

...
Duur: 240 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 975,00 per groep incl. btw

Boottochten of rondvaarten

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft boottochten of rondvaarten vanaf Volendam. Wij hebben een uniek aanbod van arrangementen of activiteiten. Bij Dagje Volendam maakt de grote van de groep niet uit, bij ons kun je altijd terecht!

Boottocht in combinatie met puzzeltocht

Rondvaart van Volendam naar MarkenVoor het leukste dagje Volendam, inclusief puzzeltocht om de plaatsen van Volendam te bekijken die je anders nooit zou zien. Tijdens dit arrangement brengt je ook een bezoek aan Marken. Voor de mensen die dit graag willen hebben wij een speciaal arrangement opgesteld. Wij nemen de gehele planning uit handen zodat jullie onbezorgd van jullie dagje Volendam en Marken kunnen genieten.

Rondvaart naar Marken & rondleiding door Volendam

Een tour langs verschillende plekken in Volendam is natuurlijk leuk en zeker mogelijk bij Dagje Volendam. Wat Dagje Volendam onderscheidt van de rest is dat onze rondleiding wordt gedaan door een echte Volendammer in Volendammer klederdracht. Vervolgens kun je op eigen houtje Marken verkennen. Jullie sluiten af door heerlijk te dineren in een Restaurant in Volendam. Klinkt dit alles als muziek in de oren dan is dit arrangement voor jou gemaakt!

Huur jouw eigen boot!

Liever een boot huren omdat je met een grote groep bent? Voor groepen van groter dan 15 personen hebben jullie bij ons de mogelijkheid om een boot te huren. Deze worden gecombineerd met geheel verzorgde arrangementen inclusief boottocht op een authentieke Volendammer kwak!Boottocht op de VD10

Varen op een authentieke Volendammer kwak! 

Een rondje varen op het markermeer op een authentieke Volendammer kwak is een ervaring wat je niet snel zult vergeten. Jullie betreden de boot en krijgen een klein lesje geschiedenis van de schipper waarna vervolgens koers wordt gezet richting het Ijsselmeer. In overleg met de schipper kan eventueel ook een andere route worden bepaald. Jullie kunnen genieten van het uitzicht van Marken en Monnickendam en beleven hoe er vroeger werd gevist!

Varen op de Selene

Dit arrangement is voor groepen van 25 personen of meer, en vindt plaats op zeetjalk de Selene. De Selene is hèt parade schip van Monnickendam en op deze boot vinden geregeld filmopnames plaats. Een rondje varen op deze boot is dan ook uitermate geschikt voor personeelsfeestjes of teamuitjes. Jullie krijgen Marken, Monnickendam en Volendam te zien, en er is voldoende ruimte voor 55 personen. Aan boord is vrijwel alles mogelijk!

Tussen Wal en Schip - VD10Rondvaart boot in Volendam!

Met dit arrangement gaan jullie varen op de VD10. Dit  is een authentieke Volendammer kwak. ook gaan jullie tijdens dit arrangement op de foto in Volendammer klederdracht, een rondleiding door Volendam en varen op de VD10. Tot sluiten jullie af met een diner in een sfeervol restaurant in Volendam. Leuk feitje, de eigenaar van de boot is gepensioneerd geschiedenisleraar. Hij vertelt in geuren en kleuren over de geschiedenis van de boot.

Dwarskuilvissen op het Markermeer

De enige overgebleven Volendammer vissersfamilie heet je van harte welkom op hun boot! Bekend van de palingsoap ga je samen met “De Loeges” vissen op het markermeer. Een èchte unieke Volendammer ervaring wat zelfs de echte Volendammer niet heeft meegemaakt. Tot slot heerlijk dineren in een van de Restaurants op de dijk in Volendam en het Dagje Volendam is compleet!

Veelgestelde vragen

Hoe lang is het varen van Volendam naar Marken?

Vanaf de haven in Volendam tot aan de haven in Marken duurt het ongeveer 30 minuten. Genietend van het uitzicht is de tocht korter dan je verwacht!

Zijn er op de rondvaartboten en zeilschepen toiletten aanwezig?

Op zowel de rondvaartboten als zeilschepen zijn toiletten aanwezig.

Is er eten te koop op de rondvaartboot naar Marken?

Jazeker, op de rondvaartboot naar marken kunnen eten en drinken kopen. Er is een compleet ingerichte bar, dus er is van alles mogelijk. Van koffie en thee tot alcoholische versnaperingen.

Zijn de rondvaartboten naar Marken toegankelijk met een rolstoel?

Alle rondvaartboten van de Marken Express zijn rolstoelvriendelijk. Voor ons als organisator is het handig dat vooraf wordt aangegeven of er mensen minder mobiel zijn. Zo kunnen wij hier rekening mee houden zodat iedereen kan genieten van het bezoek aan Volendam.

Mag je een hond meenemen op de boot?

Op de rondvaartboot naar Marken zijn honden toegestaan. Deze moeten ten alle tijden aangelijnd zijn om geen overlast te veroorzaken. Zo kan de hele familie mee met het dagje Volendam!

Moet een boottocht van te voren worden gereserveerd?

Het van te voren boeken van een privé boottocht raden wij ten strengste aan. ‘s Zomers zijn deze sterk in trek. Daarnaast is het ook aan te raden om retourtjes met de boot van Volendam naar Marken vooraf te reserveren. Hier zit meestal korting aan verbonden wanneer deze vooraf worden vastgesteld. Ook met onze arrangementen zijn de boottochten goedkoper door combinatiekorting.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.