• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Rondvaart of Boottocht

Alleen bij Dagje Volendam

Bij Dagje Volendam kunt een uniek en origineel dagje Volendam combineren met een gezellige en originele boottocht of rondvaart. Een gezellige rondvaart van Volendam naar Marken of liever vissen op een van de overgebleven botters van Volendam, of huurt u toch liever een fluisterbootje voor een rondvaart in en rondom de gemeente Edam-Volendam? Bij Dagje Volendam kan alles en heeft u altijd de laagste prijs garantie! Onze activiteiten zijn met elkaar te combineren, bij Dagje Volendam is alles mogelijk!

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

Dwarskuilvissen op het Markermeer

Dwarskuilvissen op het Markermeer

Vissen op een van de weinig overgebleven actieve Volendammer botters. Ga samen met de familie "Loege", bekend van ...

Duur:420 min.
Minimaal:10 pers.
€ 82,50 p.p. incl. btw
Dagje Volendam en Marken inclusief Rondleiding

Dagje Volendam en Marken inclusief Rondleiding

Je vaart per boot van Volendam naar Marken. Binnen 30 minuten vaart de boot van Volendam naar Marken ...

Duur:360 min.
Minimaal:8 pers.
€ 62,50 p.p. incl. btw
Varen op de VD 10

Varen op de VD 10

Voor groepen groter dan 15 personen heeft Dagje Volendam het arrangement ‘Varen op de VD 10’. Hiermee bieden ...

Duur:420 min.
Minimaal:15 pers.
€ 110,00 p.p. incl. btw
Zeilen op een authentieke Volendammer Kwak

Zeilen op een authentieke Volendammer Kwak

Ervaar een zeiltocht op een echte Volendammer kwak. U vaart met de kwak een stuk het Markerlmeer op ...

Duur:180 min.
Minimaal:12 pers.
€ 450,00 per groep incl. btw
Tussen Wal en Schip

Tussen Wal en Schip

Met het arrangement 'Tussen wal en schip' bieden we uw groep een attractief dagprogramma in en rond Volendam ...

Duur:420 min.
Minimaal:8 pers.
€ 105,00 p.p. incl. btw
Dagje Volendam en Marken inclusief Puzzeltocht

Dagje Volendam en Marken inclusief Puzzeltocht

Binnen een dag Volendam en Marken bezoeken! Geniet van het uitzicht tijdens de rondvaart van Volendam naar Marken, ...

Duur:360 min.
Minimaal:8 pers.
€ 62,50 p.p. incl. btw
Varen op de Selene

Varen op de Selene

Nieuw bij Dagje Volendam Zeilschip de Selene voor groepen die groter zijn dan 25 personen of meer!

...
Duur:240 min.
Minimaal:8 pers.
€ 975,00 per groep incl. btw

Boottochten of rondvaarten

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft boottochten of rondvaarten vanaf Volendam. Wij hebben een uniek aanbod van arrangementen of activiteiten, en of het nou een grote of een kleine groep betreft bij ons kun je altijd terecht!

Boottocht in combinatie met puzzeltocht

Voor het leukste dagje Volendam, inclusief puzzeltocht om de plaatsen van Volendam te bekijken die je anders nooit zou zien en ook nog eens Marken bezoeken. Voor de mensen die dit graag willen hebben wij een speciaal arrangement opgesteld. Wij nemen de gehele planning uit handen zodat u onbezorgd van uw dagje Volendam en Marken kunt genieten.

Rondvaart naar Marken & rondleiding door Volendam

Een tour langs verschillende plekken in Volendam is natuurlijk leuk, maar wat Dagje Volendam onderscheid van de rest is dat onze rondleiding wordt gedaan door een echte Volendammer in Volendammer klederdracht. Hij heeft bij ieder plekje een andere anekdote, en bij ieder beeld of monument een ander verhaal. Vervolgens op eigen houtje Marken bezoeken en tot slot heerlijk uit eten in een Restaurant in Volendam, dan is dit arrangement voor jou gemaakt!

Huur jouw eigen boot!

Liever een boot huren omdat u met een grote groep bent? Voor groepen van groter dan 15 personen heeft u bij ons de mogelijkheid om een boot te huren of geheel verzorgde arrangementen inclusief boottocht op een authentieke Volendammer kwak!

Varen op een authentieke Volendammer kwak! 

Een rondje varen op het markermeer op een authentieke Volendammer kwak is een ervaring wat je niet snel zult vergeten. Jullie betreden de boot en krijgen een klein lesje geschiedenis van de schipper waarna vervolgens koers wordt gezet richting het Ijsselmeer. In overleg met de schipper kan eventueel ook een andere route worden bepaald. Jullie kunnen genieten van het uitzicht van Marken en Monnickendam en beleven hoe er vroeger werd gevist!

Varen op de Selene

Dit arrangement is voor groepen van 25 personen of meer, en vindt plaats op zeetjalk de Selene. De Selene is hèt parade schip van Monnickendam en op deze boot vinden geregeld filmopnames plaats. Een rondje varen op deze boot is dan ook uitermate geschikt voor personeelsfeestjes of teamuitjes. Jullie krijgen Marken, Monnickendam en Volendam te zien, en er is voldoende ruimte voor 55 personen. Aan boord is vrijwel alles mogelijk!

Tussen Wal en Schip - VD10

Het “Tussen wal en schip” arrangement zegt het al, hierbij worden allerlei activiteiten gecombineerd met een boottocht op de VD10. Deze VD10 is een authentieke Volendammer kwak waar je tijdens het uitje op gaat varen. Verder gaat u tijdens dit arrangement op de foto in Volendammer klederdracht, een rondleiding door Volendam, varen op de VD10 en tot sluit uit eten in een sfeervol restaurant in Volendam. Leuk feitje, de eigenaar van de boot is gepensioneerd geschiedenisleraar en kan u in geuren en kleuren de geschiedenis van de boot vertellen.

Dwarskuilvissen op het Markermeer

De enige overgebleven Volendammer vissersfamilie heet je van harte welkom op hun boot! Bekend van de palingsoap ga je samen met “De Loeges” vissen op het markermeer. Tijdens het varen zal een van de vissermannen je vertellen hoe het is om tegenwoordig visser te zijn, en hoe het vroeger was. Een èchte unieke Volendammer ervaring wat zelfs de echte Volendammer niet heeft meegemaakt. Tot slot heerlijk dineren in een van de Restaurants op de dijk in Volendam en uw Dagje Volendam is compleet!

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.