• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Rondleiding Volendam - Alle bezienswaardigheden van Volendam in één tour!

Een rondleiding door Volendam zijn het leukst bij Dagje Volendam! Wij bieden verschillende rondleidingen en arrangementen, waarbij de focus ligt op cultuur, plezier of beleving, bij ons is alles mogelijk! Van een compleet arrangement inclusief penaltyschieten in het Stadion van FC Volendam tot een culturele dag met als hoogtepunt de Volendam Experience! En alles kan in combinatie met een foto in Volendammer Klederdracht! Voor maar €7,50 heeft u een mooi aandenken aan uw Dagje Volendam!

Wij werken samen met echte Volendamse gidsen wat onze tour onderscheid van de anderen! Bij iedere bezienswaardigheid in Volendam heeft hij zijn eigen verhaal en je kunt hem van alles vragen, hij heeft overal een antwoord op! En nog een leuk feitje, onze gids leid u rond in echte Volendammer klederdracht! Bekijk het filmpje en krijg een impressie van de verschillende actvitieiten in Volendam

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

E-Chopper huren

Vertrek vanuit Volendam per E-Chopper en geniet van de mooiste uitzichten over het Markermeer en de Gouwzee. De ...

Duur: 180 min.
Minimaal: 1 pers.
€ 39,50 p.p. incl. btw

Rondleiding door Volendam

Tijdens de rondleiding door Volendam beleef je de authentieke Volendamse sfeer, en uw gids leidt je rond in traditionele Volendamse klederdracht.

Duur: 90 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 10,00 p.p. incl. btw

100% NL Dagje Volendam

Het 100% NL pakket is het leukste arrangement om Volendam te bezichtigen. Ons speciale 100% NL pakket maakt jouw ...

Duur: 240 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 55,00 p.p. incl. btw

Dagje Volendam en Marken inclusief Rondleiding

Je vaart per boot van Volendam naar Marken. Binnen 30 minuten vaart de boot van Volendam naar Marken ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 70,00 p.p. incl. btw

Rondleiding Bierbrouwerij Volendam

Rondleiding door Bierbrouwerij Volendam, leer hoe Meesterbrouwer Eric zijn bieren brouwt en proef 3 heerlijke bieren!

Duur: 60 min.
Minimaal: 2 pers.
€ 16,50 p.p. incl. btw

De Volendam 'Experience'

Een unieke "Experience" door het heden en verleden van Volendam

 

Duur: 150 min.
Minimaal: 6 pers.
€ 29,50 p.p. incl. btw

Rondleiding incl. bezoek Palingrokerij Smit Bokkum

Neem een kijkje in de ambachtelijke Palingrokerij van Volendam Smit - Bokkum, de palingrokerij van Volendam. Want wie ...

Duur: 120 min.
Minimaal: 10 pers.
€ 22,50 p.p. incl. btw

Bezoek Volendam in vogelvlucht incl. lunch

Geen tijd voor een hele dag om Volendam ontdekken, maar toch een bezoek willen brengen aan het bekendste ...

Duur: 240 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 42,50 p.p. incl. btw

Rondleiding FC Volendam Stadion

Een rondleiding door het stadion van FC Volendam. Tijdens deze rondleiding gaan deuren open die normaal gesloten blijven, ontmoet ...

Duur: 60 min.
Minimaal: 15 pers.
€ 14,50 p.p. incl. btw

Dagje Experience Volendam

Een toeristische parel? Een paradepaardje? Zegt u het maar… Met het arrangement ' Dagje Experience Volendam ‘ beleeft u ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 57,50 p.p. incl. btw

Palingsound rondleiding Volendam

Duik eens in de authentieke sfeer van het mooie en muzikale Volendam, maar voordat u dat doet krijgt ...

Duur: 120 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 17,50 p.p. incl. btw

Volendam in het kort incl. diner

Geen tijd voor een hele dag om Volendam ontdekken, maar toch een bezoek willen brengen aan het bekendste ...

Minimaal: 8 pers.
€ 47,50 p.p. incl. btw

Dagje Volendam Cultuur Compleet

Na het beleven van dit arrangement kijkt u met hele andere ogen naar dit wereldberoemde dorp aan het ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 4 pers.
€ 57,50 p.p. incl. btw

Dagje (FC) Volendam incl. wedstrijd voetballen

De ultieme belevenis in Volendam voor voetballiefhebbers. Je gaat met jouw groep voetballen in het stadion van FC ...

Duur: 360 min.
Minimaal: 12 pers.
€ 92,50 p.p. incl. btw

Tussen Wal en Schip

Met het arrangement 'Tussen wal en schip' bieden we uw groep een attractief dagprogramma in en rond Volendam ...

Duur: 420 min.
Minimaal: 8 pers.
€ 105,00 p.p. incl. btw

Rondleiding Volendam - Alle bezienswaardigheden op een rijtje

Een rondleiding door het altijd gezellige Volendam is een leuke en manier van het dorp verkennen. Wij leiden je langs verschillende bezienswaardigheden, toeristische trekpleisters of monumenten. Hierdoor leren jullie het dorp kennen, brengen wij jullie wat historische kennis bij en weten jullie de de rest van jullie bezoek de weg! Benieuwd wat er allemaal te doen is in Volendam? Bekijk dan het filmpje!

Een tour vol met bezienswaardigheden

Voor een gezellige en leerzame tour door volendam langs allerlei verschillende bezienswaardigheden hebben wij speciaal ons “Rondleiding Volendam” arrangement opgesteld. Jullie verzamelen in leukste restaurant van Volendam waar jullie onder het genot van een kop koffie lekker even kunnen bijkletsen. Vervolgens wordt u opgehaald en start de rondleiding door een echte Volendammer gids in Volendammer klederdracht. Onze gids is een echte Volendammer en weet bij iedere plek een speciaal verhaal of anekdote waardoor onze tour net wat anders is dan andere standaard tours. Ook zijn kennis van Volendam gaat verder dan menig bewoner van het dorp, u kunt hem dus van alles vragen, hij heeft bijna overal antwoord op! Zo wordt een standaard rondleiding toch nog wat leuks!

Hoe jouw dag er uit ziet met Rondleiding Volendam & Marken

Jullie worden ontvangen in het leukste restaurant van Volendam. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunnen jullie verzamelen. Als iedereen er is begint de dag en gaan jullie naar Marken. Na een half uur komen jullie aan in Marken en kunnen jullie het schiereiland op eigen houtje verkennen.

Terug naar volendam

Na Marken te hebben verkent komen jullie weer terug naar Volendam en begint onze rondleiding. Onze Gids in Volendams kostuum laat jullie de mooiste plekken van Volendam zien. Hij is zelf een echte Volendammer en heeft bij iedere bezienswaardigheid een uniek verhaal of anekdote.

Op de foto in Volendamse klederdracht

Tijd om in klederdracht op de foto te gaan. Vele bekende nederlanders gingen je voor. Wij werken samen met een fotograaf met de leukste decors en kleding. Jullie krijgen allemaal een foto als aandenken aan jullie uitje in Volendam.

Tot slot heerlijk dineren aan de haven in Volendam

Rond etenstijd worden jullie verwacht in het leukste en gezelligste restaurant van Volendam. Hier krijgen jullie verschillende vlees- en visgerechten en voldoende friet, salade en sauzen. Met uitzicht op de haven van Volendam is dit de perfecte afsluiter.

Maak een rondleiding in Volendam compleet bij Smit Bokkum

Rondleiding door Smit BokkumVolendam is internationaal bekend en daar is de gerookte paling van Smit Bokkum mede verantwoordelijk voor. Van heinde en ver komen er mensen naar Volendam om de paling te proeven, en de beste paling van Volendam wordt in de ambachtelijke rokerij van Smit Bokkum gerookt. Een tot in de puntjes verzorgde rondleiding waarbij wordt uitgelegd hoe het rookproces te werk gaat en jullie mogen uiteraard de wereldberoemde paling proeven. Een bezoek aan de ambachtelijke rokerij Smit Bokkum is iets wat jullie gedaan moeten hebben voordat jullie weer naar huis vertrekken.

Een rondleiding door het stadion van FC Volendam

Gek van voetbal, fan van FC Volendam of bent u op zoek naar een sportieve indeling van uw bezoek aan Volendam? Wij van Dagje Volendam werken samen met FC Volendam waardoor wij de mogelijk hebben gekregen om mensen rond te leiden door het stadion. Zie de kleedkamers, de bestuurskamer en kom in contact met de aanwezige spelers, trainers of aanwezige bestuursleden. Misschien is onze voorzitter Jan Smit ook wel aanwezig.

Het 100% NL dagje weg!Rondleiding en nog meer tijdens het 100% NL dagje volendam

Het leukste arrangement om Volendam te bezichtigen is het 100% NL dagje weg arrangement. Dit is speciaal voor jullie opgesteld om er voor te zorgen dat u alles van Volendam gezien heeft voordat u weer naar huis gaat. Ga net als alle bekende Nederlanders op de foto in Volendammer klederdracht. Ook een gezellige speurtocht naar de wat bekende en wat minder bekende plekken van Volendam. Tijdens deze speurtocht ziet u alle bezienswaardigheden van Volendam, u bent als het ware uw eigen gids! Vervolgens de dag afsluiten met een heerlijk diner met uitzicht op de haven van Volendam. In het gezelligste restaurant van Volendam serveren wij onze “Dagje Volendam” tafel waarbij u verschillende vlees- en vissoorten krijgt geserveerd. De tafel wordt volgezet met voldoende friet, salade en sauzen om er een feestmaal van te maken. 

Rondleiding door VolendamDe Rondleiding Volendam in Vogelvlucht

Het Volendam in vogelvlucht arrangement plannen wij de activiteiten wat sneller op elkaar zodat u ‘s middags wat meer vrije tijd heeft om te doen wat u wilt. We starten de dag met een echte Volendammer lunch in een van de restaurants aan de haven. Er wordt een broodtafel geserveerd met verschillende soorten beleg. Vervolgens gaan we direct door voor een groepsfoto in Volendammer klederdracht voor een aandenken aan uw bezoek aan Volendam. Vervolgens neemt een gids u mee voor een rondleiding door Volendam. Hij neemt u mee naar de mooie plekjes van het wereldberoemde vissersdorp. Na de rondleiding bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en Volendam op eigen houtje te verkennen. Ideaal voor de groepen die wat meer van vrijheid houden.

 

Veelgestelde vragen 

Wat is het minimum aantal personen voor een rondleiding door Volendam?

Bij Dagje Volendam kun je in combinatie met een arrangement al vanaf 4 personen een rondleiding in Volendam boeken. Boekt je alleen een rondleiding, dan hebben jullie minimaal 8 personen nodig.

Wat zijn de mogelijkheden wat betreft rondleidingen?

Wij denken graag met je mee, bij Dagje Volendam kan alles. Zowel in complete dagjes uit, als met losse activiteiten kan een rondleiding altijd worden ingevoegd. Voor vragen kun je ons altijd bellen via 06 517 404 09 of mail naar [email protected]

Welke bezienswaardigheden zie je tijdens een rondleiding in Volendam?

Wij gaan langs alle plaatsen in Volendam die je gezien moet hebben. Zo wandelen we door het oude pittoreske dorp langs de Stolphoevekerk en het Mariabeeld in het oude centrum. Ook de haven slaan wij niet over, en het Doolhof behoort ook tot de plaatsen die je gezien moet hebben in Volendam. En het leukste aan de rondleidingen van Dagje Volendam is dat jullie worden rondgeleid door een echte Volendammer. Hij heeft overal een eigen annekdote of een uniek verhaal.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.