• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Escape Room Volendam Compleet

Een compleet Dagje Volendam! Ontsnap uit Escape Room Volendam, ga op de foto in Volendammer klederdracht en sluit af met een heerlijk diner!

Terug in de tijd - Escape Room Volendam

Zijn jullie echte puzzelaars en weten jullie uit iedere Escape Room van Nederland te ontsnappen? Dan dagen wij jullie uit om te ontsnappen uit Escape Room Volendam! 

Inrichting en de setting

Stap binnen en begin de reis door de tijd, maar vergeet niet het doel. Ontrafel het Geheim van de Lutine en ontsnap! Weten jullie binnen de tijd het geheim te ontrafelen, of blijven jullie voor altijd vast zitten?

Op de foto in Volendammer klederdracht.

Als jullie weten te ontsnappen worden jullie vervolgens verwacht bij onze fotograaf. Daar gaan jullie op de foto in Volendammer klederdracht. Wij werken samen met de fotograaf met de mooiste decors en kleding.

Vrijetijdsbesteding

Na de Escape Room en de foto in Volendammer klederdracht hebben jullie vrije tijd. Voldoende tijd om een heerlijk terrasje te pakken, een haring happen of het doolhof bekijken. Rond etenstijd worden jullie weer verwacht bij het leukste restaurant van De Dijk.

Een heerlijk diner met uitzicht op de Haven

Om het bezoek aan Volendam af te sluiten worden jullie tot slot verwacht in het gezelligste en leukste restaurant van Volendam. Daar serveren wij een heerlijk afsluitend diner. Het restaurant bevindt zich aan de haven en heeft het mooiste uitzicht! Het perfecte arrangement voor een Dagje Volendam!

Wat zeggen anderen:

Super Dag in Volendam

Hoi Kees, Ik wil je namens mijn familie nog even hartelijk bedanken voor de leuke dag die wij ...

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.