• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Waarom wij

Waarom kiezen voor Dagje Volendam bij de invulling van uw reisprogramma?

1. Volendam is onze thuisbasis
We zijn een bekend, ervaren en gerespecteerd bedrijf uit het hart van de regio. We zijn al jaren werkzaam in de horeca en het toerisme rond Volendam. Onze kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.

2. Goed geregeld
Een effectief bezoek aan activiteiten, attracties, monumenten en musea bespaart tijd en energie. Onze zorgvuldige voorbereiding voorkomt langdurig wachten bij verschillende entrees.

3. Excursies in verschillende talen met professionele gidsen
Bij arrangementen waarbij een gids is betrokken kan de rondleiding in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans worden verzorgd.

4. Gemakkelijk en snel boeken
Kijk bij onze arrangementen en vul dit formulier in of bel voor reservering: 0657779875.
Binnen enkele minuten is uw arrangement geboekt. Wij bieden daarbij ook de laagste prijsgarantie die u in Volendam kunt vinden.

5. A tot Z begeleiding
Wij bieden volledig verzorgde arrangementen. Van aankomst tot vertrek wordt uw groep geheel begeleid, inclusief of exclusief vervoer. Wanneer wij ook het vervoer verzorgen maken we gebruik van luxe touringcars voorzien van alle gemakken.

6. Optimale tijdsbesteding
De logistiek speelt een belangrijke rol in het ontwerp van onze arrangementen. We hebben gezorgd voor een optimale bereikbaarheid en aansluiting van reisonderdelen. Onnodige wacht- en reistijden worden zo voorkomen.

7. Meer genieten van lunch en diner
De mate waarin de inwendige mens wordt verwend speelt een cruciale rol bij het succes van iedere reis. Met onze horeca-achtergrond en excellente, eigen keuken genieten onze gasten meer van een uitstekende lunch of diner tegen dezelfde een vaste lage prijs.

Wat bezoekers zeggen:

Heerlijk dagje uit met de duik vereniging!

Dag Kees,
Ondanks een vrij regenachtig begin willen wij aangeven dat we afgelopen zondag 20 mei een topdag hebben gehad. Iedereen heeft ongelofelijk genoten van de activiteiten die we gedaan hebben. Na afloop heerlijk gegeten. Prima organisatie en we komen graag weer eens terug in Volendam. Bedankt voor deze geweldige dag.

Hartelijke groet,
Angelique Splinter
Bleuseadivers

Ons vrijgezellenfeest was top

“De vrijgezellendag van onze vriendin was een groot succes”, vertelt Cynthia uit Oosterhout. “We wilden gewoon iets leuks doen zonder strippers en andere gekten, en een dagje Volendam leek ons allemaal een leuk idee! We hebben onze eigen cocktails gemaakt, luidkeels karaoke gezongen, heerlijk gebakken tong gegeten in Café De Dijk en na afloop zijn we gezellig met z’n allen de kroeg in gegaan tot in de vroege uurtjes. We komen zéker nog een keer terug!”

Marije, Ilse, Mayke, Anna, Josien en Cynthia uit Breda/Oosterhout

DOENJA Dienstverlening Utrecht

Beste Kees,
Wij kijken terug op een hele leuke dag in het prachtige Volendam en hebben het binnen de organisatie getipt als leuk uitje ook voor andere teams. Wie weet tot ziens.

Vriendelijke groet,
Naanana Blondé

Operationeel manager team Jeugdhulpverlening
DOENJA Dienstverlening

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.