• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Waarom wij

Waarom kiezen voor Dagje Volendam bij de invulling van uw reisprogramma?

1. Volendam is onze thuisbasis
We zijn een bekend, ervaren en gerespecteerd bedrijf uit het hart van de regio. We zijn al jaren werkzaam in de horeca en het toerisme rond Volendam. Onze kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.

2. Goed geregeld
Een effectief bezoek aan activiteiten, attracties, monumenten en musea bespaart tijd en energie. Onze zorgvuldige voorbereiding voorkomt langdurig wachten bij verschillende entrees.

3. Excursies in verschillende talen met professionele gidsen
Bij arrangementen waarbij een gids is betrokken kan de rondleiding in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans worden verzorgd.

4. Gemakkelijk en snel boeken
Kijk bij onze arrangementen en vul dit formulier in of bel voor reservering: 0657779875.
Binnen enkele minuten is uw arrangement geboekt. Wij bieden daarbij ook de laagste prijsgarantie die u in Volendam kunt vinden.

5. A tot Z begeleiding
Wij bieden volledig verzorgde arrangementen. Van aankomst tot vertrek wordt uw groep geheel begeleid, inclusief of exclusief vervoer. Wanneer wij ook het vervoer verzorgen maken we gebruik van luxe touringcars voorzien van alle gemakken.

6. Optimale tijdsbesteding
De logistiek speelt een belangrijke rol in het ontwerp van onze arrangementen. We hebben gezorgd voor een optimale bereikbaarheid en aansluiting van reisonderdelen. Onnodige wacht- en reistijden worden zo voorkomen.

7. Meer genieten van lunch en diner
De mate waarin de inwendige mens wordt verwend speelt een cruciale rol bij het succes van iedere reis. Met onze horeca-achtergrond en excellente, eigen keuken genieten onze gasten meer van een uitstekende lunch of diner tegen dezelfde een vaste lage prijs.

Dagje Volendam afbeeldingen

Wat bezoekers zeggen:

Super Dag in Volendam

Hoi Kees,
Ik wil je namens mijn familie nog even hartelijk bedanken voor de leuke dag die wij afgelopen zaterdag hebben gehad!!!!
Het weer werkte natuurlijk ook erg goed mee, maar dankzij de goede organistatie was het echt SUPER.
Ik zal "Dagje Volendam" zeker noemen als er mensen zijn die iets willen oraginseren.

Hartelijke Groeten,
Lisa Zeldenrust

De golven getrotseerd

Ons dagje uit in Volendam met de hele afdeling was een groot succes. We kwamen aan in Volendam en we werden direct warm onthaald met een kop koffie en gebak in Café De Dijk. Daarna zijn we aan boord gegaan van het schip dat ons de hele dag heeft rondgevaren over het IJsselmeer. We hebben enorm veel plezier gehad en de vriendelijke schipper heeft ons veel verteld over het Volendam van vroeger én nu. Een absolute aanrader!

Versafdeling Supermarkt uit Apeldoorn

Familiedag Eerdbeek

Beste Kees,
Bedankt voor de organisatie van een gezellig dagje uit. Iedereen heeft genoten van de kaasworkshop, kaasfondue, rondleiding (ondanks de kou) en het diner. Complimenten van iedereen zoals je de rondleiding hebt gedaan. Geen standaard verhaal, maar af en toe en anekdote en inspelen op een opmerking of vraag. Erg leuk.
Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,
Agnes Eerbeek

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.