• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Waarom wij

Waarom kiezen voor Dagje Volendam bij de invulling van uw reisprogramma?

1. Volendam is onze thuisbasis
We zijn een bekend, ervaren en gerespecteerd bedrijf uit het hart van de regio. We zijn al jaren werkzaam in de horeca en het toerisme rond Volendam. Onze kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.

2. Goed geregeld
Een effectief bezoek aan activiteiten, attracties, monumenten en musea bespaart tijd en energie. Onze zorgvuldige voorbereiding voorkomt langdurig wachten bij verschillende entrees.

3. Excursies in verschillende talen met professionele gidsen
Bij arrangementen waarbij een gids is betrokken kan de rondleiding in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans worden verzorgd.

4. Gemakkelijk en snel boeken
Kijk bij onze arrangementen en vul dit formulier in of bel voor reservering: 0657779875.
Binnen enkele minuten is uw arrangement geboekt. Wij bieden daarbij ook de laagste prijsgarantie die u in Volendam kunt vinden.

5. A tot Z begeleiding
Wij bieden volledig verzorgde arrangementen. Van aankomst tot vertrek wordt uw groep geheel begeleid, inclusief of exclusief vervoer. Wanneer wij ook het vervoer verzorgen maken we gebruik van luxe touringcars voorzien van alle gemakken.

6. Optimale tijdsbesteding
De logistiek speelt een belangrijke rol in het ontwerp van onze arrangementen. We hebben gezorgd voor een optimale bereikbaarheid en aansluiting van reisonderdelen. Onnodige wacht- en reistijden worden zo voorkomen.

7. Meer genieten van lunch en diner
De mate waarin de inwendige mens wordt verwend speelt een cruciale rol bij het succes van iedere reis. Met onze horeca-achtergrond en excellente, eigen keuken genieten onze gasten meer van een uitstekende lunch of diner tegen dezelfde een vaste lage prijs.

Dagje Volendam afbeeldingen

Wat bezoekers zeggen:

Ouders 50 jaar getrouwd!

Hallo Kees,
Wij willen je nog bedanken voor de fantastische dag die wij gisteren in Volendam mochten beleven. Alles was prima georganiseerd en we hebben genoten van jouw leuke en spontane rondleiding. Je speelde leuk op de vragen en opmerkingen van de kinderen in. Jong en oud vonden het een leuke dag en het diner was uitstekend. Ik zou zeggen tot een volgende gelegenheid, want terugkomen doen we zeker.
Bedankt ook namens mijn ouders , voor wie de verrassing zeer geslaagd was.

Met vriendelijke groet,

Monique van Rosmalen uit Tiel

Afsluiting school jaar in Volendam groot succes

Hoi Kees, Wij hebben gisteren de CD Rom met die prachtige foto’s ontvangen!! Bedankt voor de snelle service! Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke dag die wij in Volendam hebben gehad, mede door jouw inspanningen.Wij hebben in een gezellige ontspannen sfeer het schooljaar kunnen afsluiten. Iedereen was erg enthousiast, en velen zijn van plan nog eens een dagje terug te keren. Complimenten voor jouw organisatie!!!

Met vriendelijke groet, Angeline Gelderblom
Leerlingenadministratie CS De Hoven

Familiedag Eerdbeek

Beste Kees,
Bedankt voor de organisatie van een gezellig dagje uit. Iedereen heeft genoten van de kaasworkshop, kaasfondue, rondleiding (ondanks de kou) en het diner. Complimenten van iedereen zoals je de rondleiding hebt gedaan. Geen standaard verhaal, maar af en toe en anekdote en inspelen op een opmerking of vraag. Erg leuk.
Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,
Agnes Eerbeek

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.