• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Een gezellig dagje uit naar Volendam!

Je gaat een dagje uit met vrienden, vriendinnen, familie of met werk, maar jullie weten niet wat je allemaal kunt doen in Volendam? Wij van Dagje Volendam kunnen je altijd helpen met het zoeken van een activiteit! Door aandachtig te luisteren naar jouw wensen weten wij altijd een passende arrangement of activiteit te vinden. Door samen te werken met lokale ondernemers zorgen wij altijd voor de laagste prijs én een onvergetelijke dag!

*Wist u dat wij ook op maat gemaakte arrangementen bieden? Bel dan met 0651740409

 

Een activiteit in Volendam voor een Vriendendag?

Op zoek naar wat u allemaal kan doen in Volendam? Wij van Dagje Volendam hebben een hoop originele en unieke activiteiten en dag arrangementen. Zo kun je een bal in de Botter schieten, een activiteit op gebied van voetbal waarbij wordt gekeken wie de bal de meeste keren in de botter weet te schieten.Het vindt plaats onder aan de dijk, en resulteert vaak in een hoop publiek! Of wat dacht je van een foto in Volendammer klederdracht, die mag toch zeker niet ontbreken?! Of speelt u liever Crazy Game, een activiteit waarbij durf en lef centraal staat?

*Wist u dat wij ook arrangementen bieden in samenwerking met Bierbrouwerij Volendam?

Wat je in Volendam kunt doen met een Vriendinnendag?

Een gezellig dagje weg met de Vriendinnen naar Volendam? Wij van Dagje Volendam weten wel wat jullie kunnen doen! Een compleet dag arrangement waarbij u gezellig chocolade gaat maken tijdens onze chocolade workshop, een high wine of liever een high tea? Of hebben jullie liever wat actiefs in de buitenlucht, dan raden wij van Dagje Volendam de Crazy Game aan, waarbij durf en lef centraal staat! Bij Dagje Volendam kan het allemaal.

*Wist u dat Dagje Volendam unieke dag arrangementen heeft met FC Volendam?

Op zoek naar een compleet dag arrangement voor het jaarlijkse Familie-uitje?

Dagje Volendam heeft altijd antwoord op de vraag “Wat kunnen we allemaal doen in Volendam?” Wij bieden verschillende complete dag arrangementen en activiteiten geschikt voor de hele familie. Het meest geboekte arrangement voor familie's is het Volendam/Marken arrangement met meerdere activiteiten en een afsluitend diner. Heeft u liever een educatieve activiteit, dan raden wij een rondleiding door de ambachtelijke palingrokerij Smit Bokkum aan.

*Wist u dat wij alle activiteiten kunnen combineren met een afsluitend diner?

Wat voor activiteiten je in Volendam kunt doen met een vrijgezellenfeest

Veel gezelligheid en veel leuke activiteiten zijn de basis van een geslaagd vrijgezellenfeest. Ga in teams door Volendam en doe de meest waanzinnige opdrachten, en leg deze vast op camera tijdens de Crazy Game! Liever een arrangement waarbij de hersenen aan het werk worden gezet, ontsnap dan uit Escape Room Volendam en ontrafel “Het geheim van de Lutine”.

*Wist u dat wij een unieke samenwerking hebben met de enige Escape Room van Volendam?

Activiteiten voor jouw teamuitje in Volendam?

Hier staan activiteiten met de focus op teambuilding en gezelligheid centraal, en daar hebben wij bij Dagje Volendam voldoende activiteiten of arrangementen voor. Een quiz over uw bedrijf, met interactieve stemkastjes om te zorgen voor spanning en strijd tussen de teams! Wie weet het meest over het bedrijf? Tot slot een foto in Volendammer klederdracht of varen op een Volendammer Kwak kan allemaal!

*Wist u dat u ook een afsluitende barbecue kunt boeken voor uw teamuitje?

Wat te doen in Volendam tijdens uw Personeelsuitje?

Teambuilding en er een gezellige dag van maken is voor uw personeelsfeestje van belang. Actief sporten onder begeleiding van sportschool BodyResults of eenquiz over uw bedrijf, met interactieve stemkastjes of een speurtocht met als afsluiting een heerlijke barbecue, wij weten wat u het best kan doen in Volendam!

*Wist u dat wij ook afsluitende borrels organiseren voor uw personeelsuitje?

Dagje Volendam afbeeldingenDagje Volendam afbeeldingenDagje Volendam afbeeldingenDagje Volendam afbeeldingenDagje Volendam afbeeldingenDagje Volendam afbeeldingen

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.