• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Leukste Volendamse uitjes; wat Volendam allemaal te bieden heeft!

Wij van Dagje Volendam hebben de leukste uitjes voor jullie! Van actieve en gezellige uitjes tot een rondleiding door de ambachtelijke palingrokerij Smit Bokkum! Bij Dagje Volendam maakt het niet uit of je met vrienden of vriendinnen komt! Wij zorgen voor de leukste activiteiten en arrangementen. Boek jullie uitje bij Dagje volendam voor het leukste weekendje weg!

*Wist u dat wij ook op maat gemaakte arrangementen bieden? Bel dan met 0651740409

Een activiteit in Volendam voor een Vriendendag?

Jullie jaarlijkse uitstapje is bij ons in goede handen. Wij hebben een breed assortiment van compleet verzorgde arrangementen tot losse actBrouwerij Volendamiviteiten.

Een rondleiding door Bierbrouwerij Volendam

Begin de dag met een educatieve rondleiding door Bierbrouwerij Volendam waarbij 3 verschillende bieren kunnen worden geproefd. Tijdens deze rondleiding vertelt de brouwmeester jullie alles wat met bier brouwen te maken heeft.

Een Actief Arrangement - Speel de Crazy Game!

Toch liever een actief arrangement in Volendam, dan raden wij onze Crazy Game aan. Ga de strijd aan met elkaar door de meest uitbundige en gekke opdrachten te voltooien. Leg deze vast op camera zodat kan worden bevestigd of de opdracht is voltooid. Is jouw vriendenploeg competitief ingesteld? Zorg dat jouw team wint en win een van onze leuke prijzen!

Een bal in een botter schieten in de Haven van VolendamWie schiet de bal als laatst in de botter?!

En voor de echte voetballers hebben wij ook nog ons unieke Bal in de botter schieten activiteit. Tijdens dit arrangement ligt er een botter in de haven. Jullie proberen hier de bal in te schieten, een eitje zou je zeggen! Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan! Het levert in iedergeval vaak en veel bekijks op vanaf de dijk! Maak voor eens en voor altijd een eind aan de discussie wie het best kan voetballen!

Jaarlijkse uitstapje voor jullie Vriendinnendag

Ook voor jouw vriendinnen hebben wij de leukste activiteiten in Volendam op een rijtje gezet.

Een Workshop Chocolade maken in het centrum van VolendamWorkshop Chocolade maken

Wat is er nou gezelliger dan een workshop waarbij alles draait om chocolade? Onder begeleiding van “Het Chocoladehuys” krijgen jullie en workshop chocolade waarbij jullie gezellig bonbons mogen maken. Deze mogen direct worden opgegeten of jullie kunnen ze meenemen naar huis.

Of liever een high….

Ook een High Wine of High Tea behoort tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor de lekkerste happen en de mooiste plek in Volendam. Met onze heerlijke High Wine serveren wij culinaire hoogstandjes met bijpassende wijnen. Jullie kunnen altijd bij een van onze restaurants terecht, er moet alleen wel plaats zijn natuurlijk.

Crazy Game Volendam!!

Liever iets actiefs in de buitenlucht, dan raden wij ook jullie de Crazy Game aan. Tijdens de Crazy Game voltooien jullie de meest uitdagende en gekke opdrachten. Leg dit alles vast op camera en verzamel zo veel mogelijk punten. Zo wordt iedere vriendinnendag er een om nooit te vergeten.

Kom gezellig met de hele familie naar Volendam!

Een uitje met de gehele familie komt normaal gesproken maar eens per jaar voor. Bij Dagje Wij hebben een aantal arrangementen opgesteld speciaal gericht op familieuitjes. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, gezellig en er is met iedereen rekening gehouden.

Het leukste uitje voor 2021!het leukste familie uitje van 2021

Het leukste uitje van 2021 voor families is toch wel het 100%NL Dagje Volendam! Verzamel in het gezelligste restaurant van Volendam met een heerlijke kop koffie met gebak. Ga op de foto in Volendammer klederdracht, voltooi een gezellige speurtocht door het centrum van Volendam. Tot slot een heerlijk diner aan de haven in Volendam waarbij jullie kunnen genieten van het uitzicht. Onze Dagje Volendam tafel is een Volendamse “Rommeltafel” met verschillende soorten vlees en vis. Ook wordt er voldoende friet, saus en salade geserveerd.

Wat voor activiteiten je in Volendam kunt doen met een vrijgezellenfeest

Veel gezelligheid en veel leuke activiteiten zijn de basis van een geslaagd vrijgezellenfeest. 

De enige echte Crazy GameHet leukste uitje in Volenndam - Crazy game!

Ga in teams door Volendam en doe de meest waanzinnige opdrachten, en leg deze vast op camera! Voltooi de gekste activiteiten tijdens de Crazy Game. Een activiteit waarbij je competitief ingesteld moet zijn om te winnen! En de foto’s mogen jullie natuurlijk bewaren. Die komen in de toekomst zeker nog van pas….

Zet je hersens aan het werk! Escape Room Volendam.

Ontsnap dan uit Escape Room Volendam en ontrafel “Het geheim van de Lutine”. Zet je hersen aan het werk, anders wordt het een lange dag. In onze Escape Room waan je jezelf in het Volendam van vroeger. Door velen bestempeld als een uitdagende Escape Room waar niet iedereen zomaar uit weet te komen!

*Wist u dat wij een unieke samenwerking hebben met de enige Escape Room van Volendam?

Activiteiten voor jouw teamuitje in Volendam?

Met een teamuitje bij Dagje Voelndam staan activiteiten centraal waarbij de focus ligt op teambuilding en gezelligheid.

Wie weet het meest van jullie bedrijf?Bedrijfsquiz

Wij zetten de leukste activiteiten even op een rijtje. We beginnen met een gezellige quiz over uw bedrijf. Door onze interactieve stemkastjes ontstaat er spanning en strijd tussen de teams. Ook laten wij altijd de up-to-date stand op het scherm zien! Wie weet het meest over het bedrijf? Tot slot een foto in Volendammer klederdracht

Rondvaart op een Volendammer kwak!

Wij hebben bij Dagje Volendam een unieke samenwerking met enkele booteigenaren. Bij ons kunnen jullie dan ook varen op een echte Volendammer Kwak. Gezellig met z’n alle genieten in de zon en een heerlijk ‘s zomers briesje. Wij zorgen dat jullie niks te kort komen! Een teamuitje dat niemand snel zal vergeten.

*Wist u dat u ook een afsluitende barbecue kunt boeken voor uw teamuitje?

Wat te doen in Volendam tijdens uw Personeelsuitje?

Varen op een Volendammer botter

Teambuilding en er een gezellige dag van maken is voor uw personeelsfeestje van belang. Actief sporten onder begeleiding van sportschool BodyResults of een quiz over uw bedrijf? Met onze interactieve stemkastjes wordt elk personeelsuitje een feest! Toch liever een speurtocht met als afsluiting een heerlijke barbecue? Door onze jaren van ervaring weten wat jullie het best kunnen doen in Volendam!

*Wist u dat wij ook afsluitende borrels organiseren voor uw personeelsuitje?

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.