• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Reacties

Op deze pagina laten we een aantal reacties zien van deelnemers van onze programma's. Deze komen spontaan binnen na afloop van het arrangement of rondleiding en vinden wij zo leuk dat we dit graag delen met de bezoekers aan onze website.

Familiedag Eerdbeek

Beste Kees,
Bedankt voor de organisatie van een gezellig dagje uit. Iedereen heeft genoten van de kaasworkshop, kaasfondue, rondleiding (ondanks de kou) en het diner. Complimenten van iedereen zoals je de rondleiding hebt gedaan. Geen standaard verhaal, maar af en toe en anekdote en inspelen op een opmerking of vraag. Erg leuk.
Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,
Agnes Eerbeek

DOENJA Dienstverlening Utrecht

Beste Kees,
Wij kijken terug op een hele leuke dag in het prachtige Volendam en hebben het binnen de organisatie getipt als leuk uitje ook voor andere teams. Wie weet tot ziens.

Vriendelijke groet,
Naanana Blondé

Operationeel manager team Jeugdhulpverlening
DOENJA Dienstverlening

Gemeente Midden-Drenthe

Dag Kees,
Afgelopen vrijdag was Midden-Drenthe op bezoek in Volendam. Helaas liep 's ochtends de planning in het honderd door een kapotte bus. Ik wil je graag bedanken voor je flexibele houding èn je meedenken.

Het mankement aan de bus heeft gevolgen gehad tot en met het tijdstip van de lunch. Dit betekende dat de groep nog aan het lunchen was toen jij met de gidsen langs kwam. Jullie hebben een tijdje op ons moeten wachten. Bedankt voor jullie flexibilteit en geduld! Je opmerkingen over het fietsen vond ik ook heel terecht. Het aanbieden van het alternatieve programma (mee met de gids) hebben de deelnemers erg gewaardeerd. Ook hiervoor geldt: hartelijke dank! Wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Coby Krolsi

Vrijgezellenfeest!

Hallo Kees,
Bij deze willen wij en de rest van de meiden je hartelijk danken voor de goede organisatie van
een hartstikke leuk vrijgezellenfeest van vorige week zaterdag ( zaterdag 02 juni 2012).
De bachelor vond het een leuk arrangement, ook hadden we geluk met het weer waardoor
de sfeer helemaal tot z'n recht kwam. Bedankt voor de goede zorgen.

Met vriendelijke groet,
Leonie van der Horst en Monique de Boer

Heerlijk dagje uit met de duik vereniging!

Dag Kees,
Ondanks een vrij regenachtig begin willen wij aangeven dat we afgelopen zondag 20 mei een topdag hebben gehad. Iedereen heeft ongelofelijk genoten van de activiteiten die we gedaan hebben. Na afloop heerlijk gegeten. Prima organisatie en we komen graag weer eens terug in Volendam. Bedankt voor deze geweldige dag.

Hartelijke groet,
Angelique Splinter
Bleuseadivers

Geweldige dag in Volendam

Goedemorgen Kees,
Ik wilde je nog even een berichtje sturen. We hebben met zijn allen echt een geweldige dag gehad. We kregen van alle mensen die mee waren alleen maar ontzettend positieve reacties.

Iedereen heeft het uitstekend naar zijn zin gehad. En dat is voor ons het belangrijkste. We hebben afgesloten met een heerlijk diner. Ontzettend bedankt hiervoor! Ik zal je ook aanbevelen bij relaties e.d. als bedrijfsuitje.


Met vriendelijke groet,
Marco van Tol
Groothandel Centrale Verwarming Kastol

Afsluiting school jaar in Volendam groot succes

Hoi Kees, Wij hebben gisteren de CD Rom met die prachtige foto’s ontvangen!! Bedankt voor de snelle service! Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke dag die wij in Volendam hebben gehad, mede door jouw inspanningen.Wij hebben in een gezellige ontspannen sfeer het schooljaar kunnen afsluiten. Iedereen was erg enthousiast, en velen zijn van plan nog eens een dagje terug te keren. Complimenten voor jouw organisatie!!!

Met vriendelijke groet, Angeline Gelderblom
Leerlingenadministratie CS De Hoven

Ervaringen Dagje Volendam | Bezoek aan Volendam

Goedemorgen Kees,
We willen je graag even laten weten dat ons bezoek aan Volendam afgelopen zaterdag een groot succes was! Iedereen is er erg enthousiast over. Woorden die bij deze dag passen: goed georganiseerd , goede gids, interessante verhalen, bootreis ook leuk, foto hilariteit, avondeten TOP, zeker ook voor de vegetariërs (die vaak afgescheept worden met een kaassoufflé), Sfeer in het café ook helemaal goed!
Kortom dank voor de goede organisatie en ik zou zeggen niets meer aan veranderen! Wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Kropman Installatietechniek B.V.

M.C.I.F. (Masja) Voerman- van der Wegen
Vestigingssecretaresse

Super Dag in Volendam

Hoi Kees,
Ik wil je namens mijn familie nog even hartelijk bedanken voor de leuke dag die wij afgelopen zaterdag hebben gehad!!!!
Het weer werkte natuurlijk ook erg goed mee, maar dankzij de goede organistatie was het echt SUPER.
Ik zal "Dagje Volendam" zeker noemen als er mensen zijn die iets willen oraginseren.

Hartelijke Groeten,
Lisa Zeldenrust

Gezellige rondleiding in Volendam

Goedemorgen Kees,
Helaas heb ik je door omstandigheden niet meer gezien, maar ik wil je nog even bedanken
voor de bijzonder leuke dag die de dames en heren bij je hebben gehad.

Het was enorm goed verzorgd, waaronder het kaasmaken, dat bijzonder goed in de smaak
viel. De foto bezorgde uiteraard enige hilarische momenten en een aandenken aan die dag en
de rondleiding was volgens hen op een leuke en gezellige manier door jou gedaan.

Als klap op de vuurpijl het gezellige en heerlijke diner, waarna ik weer even ben aangeschoven
en ze nadien weer huiswaarts gingen.

Hartelijk dank voor deze dag namens allemaal.
Groetjes,
Loes

De golven getrotseerd

Ons dagje uit in Volendam met de hele afdeling was een groot succes. We kwamen aan in Volendam en we werden direct warm onthaald met een kop koffie en gebak in Café De Dijk. Daarna zijn we aan boord gegaan van het schip dat ons de hele dag heeft rondgevaren over het IJsselmeer. We hebben enorm veel plezier gehad en de vriendelijke schipper heeft ons veel verteld over het Volendam van vroeger én nu. Een absolute aanrader!

Versafdeling Supermarkt uit Apeldoorn

Ons vrijgezellenfeest was top

“De vrijgezellendag van onze vriendin was een groot succes”, vertelt Cynthia uit Oosterhout. “We wilden gewoon iets leuks doen zonder strippers en andere gekten, en een dagje Volendam leek ons allemaal een leuk idee! We hebben onze eigen cocktails gemaakt, luidkeels karaoke gezongen, heerlijk gebakken tong gegeten in Café De Dijk en na afloop zijn we gezellig met z’n allen de kroeg in gegaan tot in de vroege uurtjes. We komen zéker nog een keer terug!”

Marije, Ilse, Mayke, Anna, Josien en Cynthia uit Breda/Oosterhout

We hebben Volendam verkend

We zijn net terug van een geslaagd weekendje Volendam met het hele gezin. Het was onze eerste keer in het dorp en daarom hebben we ons op zaterdag gelijk maar laten rondleiden. We begonnen met koffie en taart waarna we al wandelend veel leuke weetjes over het dorp en haar inwoners te weten kwamen. We zijn bij de bierbrouwerij geweest en we zijn gefotografeerd in Volendams kostuum. ’s Avonds stond er een heerlijk diner voor ons klaar in Restaurant De Dijk.

Familie De Wit uit Aalten

Geslaagd familie uitje in Volendam

We hebben allemaal ontzettend genoten van ons uitstapje naar Volendam. Elk jaar doen we wat leuks met de hele familie en dit jaar kreeg Volendam de voorkeur. Toen we aankwamen om half 11 ’s morgens stond de koffie en gebak al klaar. Na een rondleiding door het oude centrum zijn we lekker uitgewaaid op de Marker veerboot. Het pittoreske Marken hebben we ook nog even meegepikt. ’s Avonds zijn we teruggegaan naar Volendam voor een heerlijke vismaaltijd. Het wordt een heel karwei om deze dag volgend jaar te overtreffen.

Familie Kroon uit Alkmaar

Ouders 50 jaar getrouwd!

Hallo Kees,
Wij willen je nog bedanken voor de fantastische dag die wij gisteren in Volendam mochten beleven. Alles was prima georganiseerd en we hebben genoten van jouw leuke en spontane rondleiding. Je speelde leuk op de vragen en opmerkingen van de kinderen in. Jong en oud vonden het een leuke dag en het diner was uitstekend. Ik zou zeggen tot een volgende gelegenheid, want terugkomen doen we zeker.
Bedankt ook namens mijn ouders , voor wie de verrassing zeer geslaagd was.

Met vriendelijke groet,

Monique van Rosmalen uit Tiel

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.