• Het leukste aanbod

 • Alles in eigen beheer

 • Laagste prijs garantie

 • Eigen gidsen

 • Eigen restaurants

 • vanaf 2001 actief

 • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Palingsound Tour Volendam

Proef en beleef de Paling-sound in Volendam tijdens deze tour door het mooie Volendam. Uw groep wordt hartelijk ontvangen waarna een aantal activiteiten volgen die allemaal in het teken staan van de Paling en de Palingsound.

Uw gezelschap wordt bij de Palingsound Tour in Volendam welkom geheten in één van de restaurants van Volendam voor een heerlijke lunch op ze Volledams. Deze bestaat uit div. broodsoorten en beleg incl. 1 koffie of thee. Een goed begin om in de juiste stemming te komen in het wereldberoemde vissersdorp aan het Markermeer.

Na de Lunch...

Neemt onze gids in Volendammer kostuum u mee voor de ‘Palingsound Tour’. Het begint met een rondleiding naar onder andere de oude haven en het schilderachtige doolhof. Met verhalen en anekdotes uit het heden en verleden weet onze gids deze pittoreske wijk weer tot leven te wekken.

Daarna gaat u naar de Palingrokerij van Jan Smit-Bokkum voor een rondleiding. Volendam en visserij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de Paling spreekt nog wel het meest tot de verbeelding. Woorden als Palingdorp en Palingsound hebben zelfs een vaste plek verworven in de Nederlandse Taal. Bij de Palingrokerij maakt u het rookproces van deze culinaire delicatesse van dichtbij mee. Nadat u alles te weten bent gekomen over de Paling en zijn bereidingswijze wordt ook uw tong niet vergeten. De smaak van deze gerookte Paling, vers uit de rookoven, is ongeëvenaard.

Na deze rondleiding...

Kunt u ook een kijkje nemen in het Palingsoundmuseum. Het Palingsoundmuseum biedt een zoektocht naar 100 jaar muzikaal bloed in Volendam. Een zoektocht naar de oorsprong, de muzikale families, de specifieke Palingsound, de bands, zangers en zangeressen die dit opmerkelijke dorp aan het IJsselmeer internationale allure verschafte met een eigen unieke succesvolle sound.

Uiteraard mag een groepsfoto in Volendams kostuum niet ontbreken. Het is dan ook hoog tijd voor een bezoek aan de fotograaf. Alle bekende Volendammer artiesten gingen u al voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op. Hierna is er de mogelijk om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en gezellig de vele souvenirwinkels op de dijk te bezoeken.

Tenslotte...

Nog even heerlijk nagenieten in één van de sfeervolle restaurants van Volendam. Daar bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De wereld beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor u gedekt met diverse vis en vlees soorten, salade, sauzen en frites. ( excl. voor-nagerecht en consumptie's)

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons.

Inclusief

 • Unieke dag in ons mooie dorp
 • Enthousiaste begeleiders
 • Foto in Volendamse klederdracht
 • Lunch
 • Diner
 • Ontdek Volendam

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.