• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

Vrijgezellendagquiz

Een quiz spelen is leuk. Onze quiz is nog veel meer dan dat: deelnemers beantwoorden niet alleen vragen, ze genieten ook van muziek, humor en minigames. Onze quiz is compleet entertainment.

Een quiz maken is een tijdrovende activiteit. Een quiz maken wat bol staat van entertainment nog lastiger. Bij ons is het entertainment-gehalte van de quizzen erg hoog. Daarnaast maken wij niet alleen gebruik van goed/fout vragen maar hebben we nog veel meer in petto. Wat te denken Weddenschappen, Verkiezingsvragen of Hints. De mogelijkheid tot het toevoegen van eigen vragen geeft de quiz een persoonlijke tintje. Wie van de volgende personen op de foto heeft thuis het minst te vertellen? OF. Wie is de grootste feestbeest van het bedrijf? Deze vragen zorgen voor veel hilariteit. Dit is nog lang niet alles. Wij hebben nog veel meer interactieve mogelijkheden die in combinatie met onze professionele quizmasters uw avond tot een succes zullen maken. 

Muziekquiz
Is muziek uw passie? Dan is de muziekquiz (popquiz) echt iets voor u. Van rock tot pop, van de 60’s tot de hedendaagse muziek, van intro’s tot mama-appelsap alles komt voorbij in de Muziekquiz.

Voetbalquiz
Herkent u het logo van Borussia Dortmund en weet
u bij welke speler deze mooie vrouw hoort? Welke voetballer heeft dit vreemde kapsel? Hoe hoog is nueigenlijk een o cieel doel? Durft u uw vrienden/collega’s uit te dagen, scoor dan snel onze voetbalquiz.

Sportquiz
Krijgt u ook kippenvel van de oefening van Epke Zonderland, de gouden medailles op de OlympischeSpelen? Kent u de uitspraken van Johan Cruij ? Welkewielrenner had de bijnaam eeuwige tweede? In deze quiz wordt uw kennis getest op al deze gebieden!

Filmquiz
Een quiz voor lmkenners! Jij weet hoeveel oscars deTitanic heeft gewonnen en weet wie de stem van Shrek inspreekt. De vragen worden ondersteund door foto-,geluid- en videofragmenten. Beam de lmquiz snel opvoor uw activiteit.

Ninetiesquiz
In onze Nineties Quiz komen alle thema’s aanbod, waaronder muziek, lm, TV, sport, voetbal,aardrijkskunde, wetenschap en biologie.

Inclusief

  • Unieke dag in ons mooie dorp
  • Enthousiaste begeleiders
  • Ontdek Volendam

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.