• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

Expeditie Robbinson

Tijdens expeditie Robbinson krijg je de kans om
te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!

Tijdens expeditie Robbinson krijg je de kans om
te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!

We gaan bij onze Expeditie Robbinson geen rare insecten eten en we kunnen gewoon lekker eten als we de expeditie robbinson activiteiten hebben volbracht. Tijdens expeditie Robbinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen! Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen bestaan o.a. uit; De bamboebaan, Vuur maken, het web, Katapult ,Toren van Hanoi,Groot Jenga met Fakkels

Bij elke proef kun je groene Jokers winnen, de deelnemer met de meeste groene Jokers is beste Robbinson van de dag! De jokers zijn te winnen in de spellen naast de groepspunten.

De kracht van een goede Robbinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robbinson te zijn. Hoe sterk is jouw reukvermogen……?

Hoe creatief ben je met materiaal….? En hoe snel kan jij een vuur maken…..?

Deze activiteit is uitermate geschikt als originele teambuildingsactiviteit.

Extra optie: groepsfoto in het Volendammerkostuum en elke deelnemer krijgt 1 foto van 13x18cm.

Inclusief

    Wilt u meer informatie

    Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.