• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen
Dagje Volendam afbeeldingen
Dagje Volendam afbeeldingen

Expeditie Robinson

Tijdens expeditie Robinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als vaardigheden van de andere teams te winnen!

Tijdens expeditie Robinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!

We gaan tijdens deze Expeditie Robinson geen rare insecten eten en we kunnen gewoon lekker eten als we de activiteiten hebben volbracht. Tijdens expeditie Robinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!
Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven moeten worden afgelegd. Deze kunnen bestaan o.a. uit; De bamboebaan, vuur maken, het web, de katapult, de toren van Hanoi en groot Jenga met fakkels.

Bij elke proef kun je groene Jokers winnen, de deelnemer met de meeste groene Jokers is beste Robinson van de dag! De jokers zijn te winnen in de spellen naast de groepspunten.

De kracht van een goede Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robinson te zijn.

Hoe sterk is jouw reukvermogen……? Hoe creatief ben je met materiaal….? En hoe snel kan jij een vuur maken…..?

Deze activiteit is uitermate geschikt als originele teambuildingsactiviteit.

Extra optie: groepsfoto in het Volendammerkostuum en elke deelnemer krijgt 1 foto van 13x18cm.
De kosten hiervan bedragen €7,50 p.p.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.