• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

De leukste arrangementen in Volendam

Dagje Volendam heeft een breed assortiment van verschillende arrangementen voor het leukste dagje Volendam! Met onze jaren van ervaring in de evenementen- en toeristenbranche en de samenwerking met verschillende lokale ondernemers kunnen wij u een aantal unieke, gezellige of informatieve arrangementen aanbieden die u nergens anders zult vinden. De grote van de groep is geen probleem, wij hebben voor iedere groep een passend arrangement. Heeft u speciale bezoekers, zijn er dieetwensen of zijn er andere dingen waar wij bij uw groep rekening mee moeten houden, wij zorgen dat het arrangement wordt aangepast zodat iedereen van een onvergetelijk dagje Volendam kan genieten!

Benieuwd meer informatie over alle verschillende dag arrangementen?

Aantal personen

Budget per persoon

Categorieën

Geen resultaten gevonden.


Dagvullende arrangementen

Iedereen heeft zij eigen voorkeuren wat betreft het boeken van arrangementen. Door zo transparant mogelijk te werk te gaan weten jullie waar jullie aan toe zijn en komen jullie niet voor onverwachte verrassingen te staan. Benieuwd hoe jullie dagje Volendam er uit kan komen te zien? Bekijk het filmpje voor een sfeerimpressie van ons mooie dorp!

Complete arrangementen inclusief vrijetijdsbesteding

Voor de mensen die graag een arrangement willen waarbij ook de mogelijkheid is om Volendam op eigen houtje te verkennen hebben wij twee speciale arrangementen. Met het Volendam in Vogelvlucht arrangement worden jullie hartelijk ontvangen voor een heerlijke lunch waarna jullie op de foto in Volendammer klederdracht gaan en krijgt u een kleine rondleiding door Volendam. Vervolgens kunnen jullie heerlijk genieten van de leukste terrasjes of lekker shoppen in de gezellige straatjes van Volendam. Liever zelf bepalen waar geluncht wordt maar wel een aansluitend diner, dat kan ook tijdens het Volendam in het kort arrangement. Hier wordt aangevangen met een heerlijke kop koffie met gebak in het gezelligste restaurant van Volendam waarna jullie worden opgehaald voor een rondleiding. Na de rondleiding kunnen jullie wederom Volendam op eigen houtje verkennen waarna de dag wordt afgesloten met een heerlijk diner. Vele mogelijkheden dus!

Goedkope arrangementen in Volendam

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij bij Dagje Volendam nagedacht over hoe voor zo min mogelijk geld zoveel mogelijk Volendam kunnen laten zien en ervaren! Het Puzzeltocht Brons arrangement is speciaal gemaakt voor de echte speurders onder ons. Verken Volendam door middel van een speurtocht en kom op plekken die je normaal niet had gezien. Aanvang is natuurlijk met een heerlijke kop koffie met gebak in het gezelligste restaurant van Volendam. Als iedereen is aangekomen kan de speurtocht beginnen. Ieder natuurlijk een afzonderlijke route zodat valsspelen niet mogelijk is. Wanneer de speurtochten worden nagekeken kunnen jullie heerlijk genieten van een consumptie en kunt u verder de dag zelf invullen. Graag een aandenken mee van jullie bezoek in Volendam? Breid het arrangement uit tot het Puzzeltocht Zilver arrangement en ga op de foto in Volendammer klederdracht. 

Wordt u liever rondgeleid door Volendam met een gids? Dan hebben wij ook het Palingsound Volendam arrangement waarbij u wederom wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie met gebak in het gezelligste restaurant van Volendam. Vervolgens neemt onze gids, een echte Volendammer in Volendammer klederdracht u mee naar de mooiste plekjes van Volendam! Hij vertelt u allerlei verschillende anekdotes en verhalen zoals alleen hij dat kan vertellen!

Escape Room Volendam of een rondleiding door Bierbrouwerij Volendam?

Door onze unieke samenwerking met verschillende ondernemers in Volendam kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden die u bij geen enkele andere aanbieder van dagjes Volendam zult zien. Een van deze activiteiten is een rondleiding door Bierbrouwerij Volendam. Jullie worden door de brouwerij geleid door de meesterbrouwers zelf en zij leren jullie alles over bier en bier brouwen! Proef drie heerlijke Volendamse bieren en leer te herkennen welke smaken terugkomen in het bier. Daarnaast hebben wij ook nog de enige echte Escape Room van Volendam in ons assortiment. Een indrukwekkende Escape Room in meerdere settings waarbij u het geheim van “De Lutine” zult moeten ontrafelen wilt u ooit nog het daglicht willen zien..

Het 100%NL uitje in Volendam!

Het 100% NL arrangement staat volledig in het teken van alle Nederlandse en Volendamse activiteiten. Gezellig bijkletsen onder het genot van een kop koffie, cappuccino en een gebakje waarna jullie de 100%NL speurtocht voltooien! Tijdens deze speurtocht zien jullie de plekken waarvan de echte Volendammers nog net het bestaan weten. Tijdens deze speurtocht krijgen jullie de mogelijkheid om te pauzeren een consumptie naar keuze te nuttigen. Daarna gaan jullie gezellig met z’n alle op de foto in Volendammer klederdracht op de foto. Dit is het aandenken aan jullie bezoek aan Volendam wat natuurlijk niet mag ontbreken. Tot slot gezellig op eigen houtje Volendam verkennen en een haring happen of door het doolhof, waar de echte oud Volendamse sfeer nog heerst. Rond etenstijd worden jullie verwacht in het gezelligste restaurant van Volendam waar een heerlijk diner op u staat te wachten.

De leukste Dagarrangementen in Noordholland - Voledam, Edam of Monnickendam op de E-chopper

De E-Chopper is een ware hit in Nederland en in Volendam mogen deze Elektrische fietsen dan ook niet ontbreken. Met het E-chopper Gold arrangement begint de dag onder het genot van een heerlijk kopje koffie met gebak. Als iedereen is gearriveerd kunnen de E-choppers worden opgehaald. Deze elektrische fiets kan zonder trappen een snelheid van 25 kilometer per uur behalen. Hierdoor kun je meerdere plaatsen in en rondom onze gemeente verkennen. Rijd met jullie groep door het mooie centrum van Edam, of ga langs de dijk naar Monnickendam. Weer terug in Volendam wordt de groep opgedeeld voor een speurtocht, gaat u op de foto in Volendammer klederdracht en brengt u een bezoek aan de Volendam Experience. Zo heeft u alles wat u maar kunt doen in Volendam gedaan! Afsluitend aan deze geweldige dag dineert u in het gezelligste restaurant van Volendam waarbij de tafel wordt volgezet met verschillende vlees- en viswaren met daarnaast voldoende friet, salade en sauzen. Een dag om nooit meer te vergeten!

*Het dragen van een helm op de e-chopper is niet verplicht maar wij raden dit ten strengste aan. Helmen kunnen gratis worden gehuurd bij de verhuurder.

FC Volendam verzorgt het leukste dagje Volendam!

Ook FC Volendam is een partner van Dagje Volendam. Daarom hebben wij een uniek arrangement vol voetbal voor jullie samengesteld. Begin de dag in het stadion van FC Volendam waar jullie met koffie en gebak worden ontvangen. Er volgt een rondleiding door het gehele stadion waarna jullie tot slot een van de keepers van FC Volendam mogen proberen te verslaan door een penalty te scoren. Er mag uiteraard gejuicht worden wanneer jullie scoren! Vervolgens wordt er geluncht in het spelershome waar diverse broodjes, soepen en warme of koude dranken worden geserveerd. Een gids haalt jullie daarna op voor een rondleiding door Volendam en gaan jullie op de foto in Volendammer klederdracht. Nu is er ruimte voor het verkennen van Volendam op eigen houtje. Rond etenstijd wordt u verwacht in het leukste restaurant van Volendam voor een afsluitend diner met verschillende vlees- en viswaren en voldoende friet, salade en sauzen.

Ervaar het leven van de laatst overgebleven Volendammer vissermannen.

De loeges, in Volendam het laatste overgebleven stukje visserscultuur. De familie schilder bestaat uit Patrick, Jack, Gerrie en vader Gerrit en zijn de enige overgebleven vissers. De ooit zo grote vissersvloot is uitgedunt tot een botter, die zij voor jullie graag openstellen voor bezoek. Ga met een van de vissermannen op pad en ga vissen op het markermeer. Een dagje mee met deze mannen staat garant voor een dag vol verbazingwekkende feiten en indrukwekkende verhalen. Samen gaan jullie dwarskuil vissen, waarbij het schip dwars op de wind wegdrijf en het net wordt uitgehangen op de bodem. Na de tocht die zo’n 1.5 a 2 uur duurt gaan jullie weer aan land en wordt er een afsluitend diner geserveerd. Er worden verschillende vlees- en visgerechten geserveerd met voldoende friet, salade en sauzen. Het kan zomaar eens voorkomen dat jullie de eigen vangst opeten….

 

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.