• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Dagje Volendam en Marken inclusief Puzzeltocht

Binnen een dag Volendam en Marken bezoeken! Geniet van het uitzicht tijdens de rondvaart van Volendam naar Marken, voltooi de speurtocht door oud Volendam en sluit de dag af met een heerlijk diner!

Dagje Volendam en Marken inclusief speurtocht

Voordat u op de boot naar Marken stapt ontvangen wij u met een kop koffie in een van de sfeervolle restaurants in Volendam. Vervolgens stapt u op de boot van Volendam naar Marken om binnen een half uur in Marken aan te komen. Geniet van de heerlijke frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam. U heeft een half uur de tijd om het schiereiland te bezichtigen waarna wij u weer terug meenemen naar Volendam voor een puzzeltocht door Volendam. Er volgt een puzzeltocht door Volendam op zoek naar foto's en speciale plekken.

Na de puzzeltocht gaan we op de foto in Volendammer klederdracht. Op deze plek zijn vele bekende Nederlanders u voorgegaan, en nu is het voor u tijd om op de foto te gaan. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. De prachtige Volendammer haven of een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond geeft u een blijvend en uniek aandenken aan uw bezoek aan het vissersdorp.

Tot slot kunt u heerlijk en ongedwongen dineren in Restaurant De Dijk in Volendam. Daar bieden wij u onze “Dagje Volendam” tafel aan. Wij serveren u dan diverse soorten vis, vlees, salades en friet met saus. (excl. voor-, nagerechten en consumptie's)

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.