• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

E-Chopper Zilver arrangement

Volendam en omgeving verkennen per E-Chopper!

Vertrek vanuit Volendam per E-Chopper en geniet van de mooiste uitzichten over het Markermeer en de Gouwzee. De elektrische E-Chopper brengt je met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur - zonder te trappen - naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. Bij het E-Chopper Zilver arrangement wordt u ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk stukje appeltaart. Daarna gaat u de E-Chopper ophalen. Verken op uw gemak het mooie Volendam of rijd door naar Edam of het gezellige Monnickendam met zijn oude stadskern. Na het cruisen op de E-Chopper kunt u even gezellig kletsen onder het genot van een drankje. Vervolgens kunt u het oude centrum van Volendam nog meer verkennen door een leuke puzzeltocht te doen. De dag wordt afgesloten met een foto in Volendammer kostuum. Elke deelnemer krijgt 1 foto van 13 x 18 cm om mee te nemen als aandenken aan deze leuke dag.

Voor het rijden op een E-Chopper heb je een geldig scooter- of autorijbewijs nodig. Deze dient voorafgaand aan de tocht getoont te worden in de winkel. Is een helm verplicht bij het huren van een Chopper? De retro E-Choppers hebben geen helmplicht. Wij raden het echter wel aan om een helm te dragen, omdat je snelheden tot 25 kilometer per uur behaalt. De helm kun je kosteloos van ons lenen.

 

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen [email protected] of via 0299-242029.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.