• Het leukste aanbod

  • Alles in eigen beheer

  • Laagste prijs garantie

  • Eigen gidsen

  • Eigen restaurants

  • vanaf 2001 actief

  • Dagje Volendam VVV en iDeal betalingen

Brouwerij Volendam Compleet

Een echte aanrader wanneer u een bezoek brengt aan Volendam! Begin de dag met koffie en gebak om vervolgens te worden rondgeleid door Bierbrouwerij Volendam. Tot slot op de foto in Volendammer klederdracht en een afsluitend diner.

 

Een leerzame tour door Brouwerij Volendam


Voordat we beginnen met de rondleiding door Brouwerij Volendam zullen jullie eerst als groep bij elkaar komen en waar kan dat nou beter dan op de dijk in een van de gezellige restaurantjes. Begin de dag met een kop koffie, gebak en een prachtig uitzicht over de haven. Wanneer iedereen is aangekomen zullen jullie zo’n 15 minuten moeten wandelen of een kleine 3 minuten in de auto. Het is 1.2 km en de route loopt door het centrum van Volendam om vervolgens aan te komen in de brouwerij. Hier worden jullie hartelijk ontvangen door meesterbrouwer Erik en krijgen jullie alvast de eerste consumptie. Een heerlijk vers gebrouwen Volendam Biertje naar keuze. Tijdens de rondleiding wordt het gehele brouwproces uitgelegd, krijgt u een rondleiding door het pand en laten wij jullie kennismaken met nog twee heerlijke bieren van Bierbrouwerij Volendam. Na de rondleiding gaan jullie terug naar de dijk om hier op de foto te gaan in volendammer klederdracht, waarna de rest van de middag zelf mag worden bepaald. Rond etenstijd wordt u verwacht in het gezelligste restaurant van Volendam en serveren wij onze Dagje Volendam tafel. De tafel wordt volgezet met verschillende vlees- en visgerechten en voldoende friet, salade en sauzen. Een perfect Dagje Volendam, althans dat vinden wij!

Wat zeggen anderen:

DOENJA Dienstverlening Utrecht

Beste Kees, Wij kijken terug op een hele leuke dag in het prachtige Volendam en hebben het binnen ...

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen? Of kunt niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0299 - 242029.